Totale tijd: 45 minuten
Ingrediënten
- 3 grote zoete aardappels
- 1 pak wraps
- 2 tomaten
- 4 jalapeno ringetjes
- 100 gr zwarte bonen
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl komijn
- Teentje knoflook
- Versie koriander/peterselie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de zoete aardappels en snijd ze in partjes. Leg de aardappel partjes op een bakplaat met bakpapier en smeer ze in met een klein beetje olijfolie. Dan de komijn- en paprika poeder erover en ze kunnen de oven in voor ongeveer 25 minuten. Maak ondertussen de tomatensalsa.
Snijd de tomaten in kleine blokjes en de jalapeno in kleine stukjes. Doe de tomatenblokjes en jalapeno in een schaaltje. Doe dan de zwarte bonen erbij, een eetlepel olijfolie, teentje knoflook, snufje zout en peper en klaar. Als de aardappels klaar zijn haal je ze uit de oven en verdeel je de partjes over de wraps.
Verdeel daarna de salsa over de wraps en doe op iedere wrap ongeveer 2 eetlepels sour cream. Serveer eventueel met verse kruiden erover.