pizza-oven aanschaffen
Eten & Drinken

Een eigen pizza-oven aanschaffen of pizza laten bezorgen?

In de tuin, terras, op het balkon of in de keuken. Pizza ovens zijn verkrijgbaar in hout of gasgestookt en zijn direct klaar om te bakken of koken! Ze zijn licht en mobiel zodat u ze zeer eenvoudig kunt verplaatsen waar u maar wilt. In deze blog lees je meer informatie over de pizzarette .

● Direct klaar voor gebruik
● Eenvoudig verrijdbaar
● Bakken is een plezier
● In slechts enkele minuten klaar
● Traditionele hout gestookte bakoven uit Italië

Echte Italiaanse pizza’s maken of bestellen

Gemaakt in het land waar men weet hoe traditionele mediterrane gerechten in open vuur worden bereid. Niet alleen de volle smaak van een pizza uit een traditionele pizza-oven, maar ook het knetterende houtvuur is een heerlijke ervaring die het beste kan worden gedeeld met vrienden en familie. Met onze houtgestookte mobiele bakoven in hightech Italiaans design haalt u uw eigen Pizzeria thuis. Met een Italiaanse pizza oven bent u van alle gemakken voorzien, hij kan dienen als terrashaard, bakoven en BBQ in 1 U bent deze zomer in een handomdraai klaar voor menig gezellig avondje in de tuin. Door de traditionele constructie en vorm kunt u in een handomdraai de lekkerste pizza’s maken. Niet alleen Italiaanse pizza’s , dit alles is nog maar het begin. Gebak, Brood, Pasta of een BBQ met het meegeleverde rooster, alles is mogelijk!

Snelle pizza klaarmaken

Pizza ovens houden de warmte goed vast waardoor de temperatuur constant en hoog is. Bij een keukenoven is de maximale temperatuur aanzienlijk lager dan die van een pizza oven. En zodra u de deur van de keukenoven opent, ontsnapt de warmte en zakt de temperatuur. De hoge temperatuur in een pizza oven zorgt ervoor dat een pizza maar heel kort hoeft te worden gebakken. Soms zelfs maar 2 minuten. Deze korte baktijd is bepalend voor de smaak van de pizza en de structuur van de korst. De combinatie van bakken op steen en op hout gestookte pizza hout zorgt voor een unieke smaak en geur die u thuis in de keukenoven niet benaderen kunt. Doordat een pizza in 2 minuten klaar is, lopen de smaken van de ingrediënten niet in elkaar over. Dit geeft uw pizza een echte mediterrane smaak (zoals bijvoorbeeld de pizza quattro formaggi ). Tomatensaus, kaas, mozzarella, tonijn, ham etc. behouden alle haar eigen smaak. U legt hout in de oven, steekt het aan en binnen 10 minuten is de oven klaar voor gebruik. U schuift het hout aan de kant, reinigt even snel de bodemstenen en plaatst de vers gemaakte pizza met verse ingrediënten in de oven. 2 Minuten later is de pizza al klaar en kunt u genieten van een overheerlijke Italiaanse Pizza.

Meer over de pizzarette

Ze zijn ontworpen om eenvoudig te kunnen verplaatsen. In feite, een aantal modellen zijn voorzien van zeer solide wielen om gemakkelijk te verplaatsen. Door de koepelvorm en de isolatie slaat de oven de warmte op en geeft deze af tijdens het bakken. Zelfs brood bakken is mogelijk. Als u stopt met bakken, laat een kleine hoeveelheid asresten aan de zijkant liggen en laat de deur een klein stukje geopend, hierin bakt u een perfect brood. De oven is zeer eenvoudig te reinigen door het gebruik van RVS. Gebruik voor de buitenzijde een vochtige doek. Wij adviseren om hem regelmatig schoon te maken om de oven als nieuw te houden. De pizzaoven zou zijn glans kunnen verliezen door regen, sneeuw en ijs. Het is aan te raden om hem binnen in ieder geval droog weg te zetten (schuur, veranda of afdak) als het mogelijk is. Aansteken is zeer eenvoudig. Je hoeft alleen te klein hout te gebruiken en leg vervolgens middelgrote hout op het vuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *