Eten & Drinken Uitgaan & Evenementen

Een kijkje achter de schermen bij onze horecagroothandel groente en fruit

Als je een eigen horecazaak hebt, zijn er verschillende dingen van groot belang. Hieronder valt natuurlijk je vaste klanten en ook het onderhoud van de zaak, maar wat waarschijnlijk nog veel belangrijker is, is het eten. Het is echt een aanrader om een vaste leverancier te hebben. Dit is vooral het geval voor verse producten, zoals groenten en fruit. Denk hierbij aan horecagroothandels zoals Boekel AFG. Je plaatst een bestelling en dan kun je met gerust hart erop vertrouwen dat het op tijd geleverd wordt.  Misschien ben je benieuwd naar het proces dat voor de levering af gaat. Laten we daarvoor een kijkje achter de schermen nemen.

Een groot assortiment vol kleur

Een horecagroothandel groente en fruit moet natuurlijk een ruim assortiment aan verschillende soorten groenten en fruit bieden. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de veelgebruikte groentes, zoals aardappels, tomaten en wortels. Binnen die soorten heb je al veel keuzes. Je kunt aardappels met of zonder schil bestellen en kiezen tussen kleine krieltjes of juist grote pofaardappelen. Zo heb je altijd de juiste soort voor een bepaald gerecht. Daarnaast bieden ze vaak ook decoratie bloemen aan. Eetbare bloemen kunnen gebruikt worden om een gerecht helemaal af te maken. Zo voegen ze een vrolijke toon toe en een frisse smaak.

Vervoeren door het hele land

Nadat een bestelling voor de gewenste producten geplaatst is, gaat het proces van start. Het begint natuurlijk met het bereiden van de groenten, fruit en andere producten. Ze worden zorgvuldig klaargemaakt en verpakt. Daarna worden ze ingeladen in de vrachtwagen, klaar om vervoerd te worden. Een route van horecazaken wordt opgesteld en de gewassen zijn binnen een mum van tijd onderweg naar je zaak. De leveranciers zullen het met zorg afleveren. Zo heb je altijd verse gewassen van hoge kwaliteit. Zo kan de keukenploeg met gerust hart aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *