Uitgaan & Evenementen

Inntel Hotel Den Haag Marina Beach en andere locaties geopend in Scheveningen

Afgelopen jaren heeft Scheveningen hard gewerkt aan een kwaliteitsslag. Het nieuwe Inntel Hotel schittert aan de kustlijn en stijlvolle restaurants openen hun deuren. Hiermee wordt de badplaats een unieke locatie voor meetings en events.

Scheveningen is klaar voor de toekomst. Een bezoek wordt aantrekkelijker voor een doelgroep die de badplaats voorheen minder op het oog had als bestemming. De zakelijke markt is met de luxe van het nieuwe Inntel Hotel, de restaurants en mogelijkheden voor bedrijfsactiviteiten zeker op de juiste plaats.

Inntel Hotel Marina Beach Den Haag

De ‘zeilen’ van het eerste strandhotel van de hotelgroep schitteren tegen de achtergrond van zee en strand. In het ontwerp kom je profielen van zeilboten tegen en in de kamers vind je wisselende thema’s zoals de visserij, beachvolleybal en de geschiedenis van de stad Scheveningen. Het hotel telt 226 kamers, een bar en brasserie, een spa en vijf zalen voor meetings en events.

Het hotel biedt naast de vergaderzalen ook andere teambuildingactiviteiten. Je start de dag met een meeting in The Port & Captains Corner op de begane grond. ’s Middags loop je het strand op om in beweging te komen met een veelzijdig programma op maat.

Vergaderen aan zee

Naast het gloednieuwe hotel opent Scheveningen ook een aantal stijlvolle restaurants en foodhallen. Hier is genoeg mogelijkheid voor zakelijke diners. Met de komst van het hotel, de nieuwe restaurants en foodhallen, wordt het aanbod van eventlocaties in Scheveningen groter. Een mooie aanvulling op het AFAS Circustheater, Holland Casino en Sea Life is het Legoland Discovery Centre, waar je binnenkort ook zakelijke events kan organiseren.

GreaterVenues.com

Bron