Uitgaan & Evenementen

Het Zomertheater gaat vlammen op Pettelaarse Schans in Den Bosch

De crème de la crème van de Nederlandse artiestenwereld maakt van 10 juni tot en met 18 juli zijn opwachting in Het Zomertheater in Den Bosch. Daartoe is op het stervormige eiland de Pettelaarse Schans opnieuw een openluchttheater opgebouwd dat zes weken lang voor het nodige entertainment gaat zorgen. Het betreft een Testen voor Toegang evenement met optredens van onder meer Racoon, Danny Vera, Douwe Bob, Davina Michelle, Snelle, Tino Martin, André Hazes, Miss Montreal en vele anderen. Per show is er plek voor 1.200 bezoekers . 

De voorverkoop startte op zaterdag 29 mei en enkele shows zijn al uitverkocht. Op donderdagavond 10 juni opent Rolf Sanchez het bal met een spetterende voorstelling, waarna nog zes muzikale weken volgen in het sfeervolle openluchttheater dat op de begane grond beschikt over een groot terras met tafeltjes voor twee personen. Ook is er een drie verdiepingen tellende tribune. Iedere verdieping bestaat uit drie flanken waar ook vier persoonstafeltjes te reserveren zijn. In het Zomertheater gelden de coronaregels en hangen overal kuchschermen. Daarbij wordt het publiek ook verzocht om te blijven zitten.

Negatieve coronatest

Het Zomertheater is een officieel Testen voor Toegang evenement. Dat betekent dat bezoekers een bewijs van een negatieve coronatest moeten kunnen overleggen om toegang te verkrijgen. Dat houdt in dat bezoekers zichzelf minimaal 40 uur voor aanvang van het evenement dienen te laten testen.

Vorig jaar waren alle 23 shows van Het Zomertheater in no time uitverkocht. Een woordvoerster daarover: “Dat hopen we dit jaar over te doen. Bezoekers staat een middag of avond vol met spetterend entertainment te wachten in de vorm van bijvoorbeeld een real time pubquiz, een voorprogramma en een hoofdact, heerlijk eten en drinken (o.a. Asian Food, cocktails, pasta’s) en fijne mensen -op gepaste afstand- met wie je het leven viert. Een show unieker en imposanter dan ooit. Wij hebben er zin in!”

GreaterVenues.com

Bron