Lavendel
Vrije Tijd & Hobby

Rijk aan kleur en geur: Lavendel

Lavendel. Bijna iedereen kent het wel. Lavendel behoort tot een groep van planten die dol is op wespen, bijen en hommels. Deze drie insecten zijn onmisbaar in de wereld en lavendel zorgt ervoor dat deze insecten een feestmaal krijgen.

Lavendel mag dan wel dienen als feestmaal voor deze insecten, maar voor de mensen dient een Lavendel als een prachtige bloem die een heerlijke geur verspreidt.

Door het plaatsen van Lavendel in jouw tuin, dood je dus twee vliegen in één klap. Je zorgt er namelijk voor dat de wespen, bijen en hommels in leven blijven, terwijl jouw tuin er prachtig uitziet.

Lavendel kopen om een pronkstuk te creëren

Lavendel is een prachtige bloem met een prachtige kleur. Wanneer jij Lavendel koop voor de prachtige kleur, dan is er een truc waardoor jij nog meer kan gaan genieten van de kleur. Je wilt ervoor zorgen dat je de Lavendel op een plek plant waar de zon goed bij kan. Hoe meer zon jouw Lavendel krijgt, hoe intenser de kleur van jouw Lavendel zal zijn.

Dankzij de intense kleur van de Lavendel, zal jouw tuin ongetwijfeld een pronkstuk worden. Om er echt voor te zorgen dat jouw tuin een pronkstuk wordt, dan wil genoeg Lavendel kopen. Hierdoor zal jouw tuin rijk zijn aan prachtige kleuren dankzij de Lavendel planten.

Sterke geur van de Lavendel

Wie niet nieuw is in de bloemenwereld, weet dat Lavendel een sterke geur heeft. Lavendel bloeit vanaf de maand juni en in die bloeiperiode zal de Lavendel heerlijk ruiken in jouw tuin. Wanneer je dol bent op de geur van Lavendel, dan is de zomer een fijne periode. Dit komt doordat de geur van de Lavendel versterkt wordt door warmte. Dus hoe warmer het is, hoe sterker de Lavendel in jouw tuin zal gaan ruiken.

Wanneer je de geur van Lavendel ook in je huis wil, maar niet de Lavendel plant zelf, dan kun je een kantoenen zak vullen met gedroogde Lavendelbladeren. Hierdoor zal het in jouw huis voor een aantal weken heerlijk ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *