Uitgaan & Evenementen

WSHS geopend in historisch hart van Gouda

Het kostte veel energie en tijd, maar het eindresultaat mag er wezen. Op 28 mei opende het luxueuze Relais & Châteaux Weeshuis (kortweg WSHS) in Gouda na een grondige verbouwing de deuren. Het voormalige weeshuis is omgetoverd tot een prachtig boetiekhotel in een historisch pand in het hart van de stad. WSHS staat echter ook garant voor tot in de puntjes verzorgde zakelijke meetings en evenementen.

Het hotel – ontworpen door interieurarchitecte Judith van Mourik die onder andere bekend is van het interieur voor Parc Broekhuizen – beschikt in totaal over 25 kamers, uiteenlopend van Tiny & Comfy Rooms tot ruime suites. De inrichting van WSHS is een bonte verzameling van verschillende kleuren – geïnspireerd op Gouds Plateel – waarbij materialen en kunstzinnige details elkaar complementeren.

Zakelijke events en meetings

Het hart van WSHS wordt gevormd door de sfeervolle binnenplaats waar een stukje Parijs verscholen ligt. Een zakelijk overleg op het terras of in de schaduw van twee prachtige iconische bomen wordt op deze plek al snel een meer dan aangename ontmoeting. Het hotel beschikt bovendien over verschillende ruimtes die zich perfect lenen voor uiteenlopende zakelijke events en meetings eventueel in combinatie met een heerlijke culinaire hoogstaande maaltijd die verzorgt wordt door chef-kok Martijn Kajuiter en zijn team.

Eigenaren Lennart en Sharon van Gastel zijn er duidelijk over: “Graag maken wij van elke meeting, bijeenkomst of borrel een op maat gemaakt en uniek evenement. Misschien wilt u uw team bedanken of wellicht heeft u WSHS op het oog voor een bijzondere contractondertekening, feestelijke borrel of een prachtig galadiner.”

Jeruzalemkapel

“Workshops, presentaties en vergaderingen plaatsvinden in onze elegante Private Room ‘The Library’ en ook de Jeruzalemkapel is een mooie plek. Voor de wat grotere bijeenkomsten is ‘balzaal’ De Refter de perfecte locatie en als het echt iets meer de ‘work hard, play hard’ kant op gaat, wijken we graag uit naar ons zusterbedrijf LF-Gouda waar men heerlijk kan dansen en feesten. Uiteraard zijn ook wat kleinschaligere zakelijke bijeenkomsten, recepties en borrels mogelijk. En houdt u uw zakelijke bijeenkomst liever wat meer privé? Wij toveren onze ruimtes in een handomdraai om tot private dining locatie.”

GreaterVenues.com

Bron