Grote verscheidenheid aan Koninklijke BK pannensets
Eten & Drinken

Grote verscheidenheid aan Koninklijke BK pannensets

Al 170 jaar lang maakt het Nederlandse bedrijf BK pannen. De kunst om email aan te brengen op de pannen van plaatstaal maakte het bedrijf groot. En dat leidde al in 1951, bij het 100-jarige jubileum van het bedrijf, tot de bekroning met het predicaat Koninklijk door toenmalig Koningin Juliana. De kwaliteit van de BK pannensets is ongeëvenaard dankzij de toepassing van hoogwaardige technologie. Ook voor wat betreft design loopt het merk voorop. Sinds 1963 maakt het bedrijf al roestvast edelstalen pannen die generaties lang mee gaan. Grote kans dat je ouders of grootouders ook een BK pannenset in de keukenkastjes hebben staan!

Verschillende soorten pannensets

Van BK is een groot aantal verschillende pannensets te verkrijgen. Alle verschillende uitvoeringen hebben specifieke kenmerken die je helpen bij het bereiden van een topmaaltijd. Er zijn sets met vier, vijf of zelfs zeven pannen. Maar ook speciale sets met koekenpannen, hapjespannen of grillpannen van dit merk. Er zijn pannensets voor ieder type warmtebron. En er zijn modellen met of zonder anti-aanbaklaag. Een aantal modellen hebben een keramische anti-aanbaklaag. De meeste pannen zijn geschikt voor gebruik in de afwasmachine.

Maten, deksels en handgrepen

In iedere BK pannenset vind je pannen van verschillende groottes, die kunnen variëren van een klein steelpannetje tot een grote soeppan, zodat je de juiste pan hebt voor ieder recept. De verschillende pannenset-series onderscheiden zich ook in het type handgrepen en deksels. Er zijn metalen en glazen deksels en metalen en zogenaamde ‘koude’ handgrepen. Ook bestaan er BK pannen met deksels die tevens als vergiet dienen om het afgieten te vergemakkelijken. Omdat op alle producten van dit merk een perfecte garantie zit, zul er lang plezier van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *